Distribuie articolul

Dacian Cioloș a fost desemnat în această seară în funcția de premier de către președintele României, Klaus Iohannis, care i-a cerut acestuia să obțină voturile pentru un nou Guvern!  Deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga a anunțat în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare, că în orele care urmează va avea loc o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern cu puteri depline. Mai spune Daniel Blaga că are mare încredere în Dacian Cioloș, dar și că este ferm convins că în cel mai scurt timp vor începe și negocierile pentru refacerea Coaliției

,,Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat în această seară pe Dacian Cioloş pentru funcția de prim-ministru și l-a mandat să formeze un nou guvern. USR, partidul din care fac parte, e mai mult decât pregătit să-și asume responsabilitatea guvernării în această perioadă atât de complicată pentru noi toți. Sunt astfel convins că negocierile cu PNL și UDMR pentru refacerea Coaliției vor începe imediat, pentru că e esențial să găsim cele mai bune soluții, cât mai rapid, pentru a putea scoate România din criză în care se află.

În orele care urmează va avea loc o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern cu puteri depline, care să gestioneze pandemia, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR. Știu, vorbim de o responsabilitate mare într-o perioadă de cumpănă dar am mare încredere în Dacian și în restul echipei și sunt convins că împreună vom reuși să depășim această situație’’, a transmis deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 


Distribuie articolul