Distribuie articolul

,,Din păcate, Florin Cîțu dispare prea târziu de pe scena politică românească!’’! Aceasta este concluzia tristă, dar adevărată trasă astăzi de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă susținută la București alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu și de primarul Municipiului Galați, Ionut Pucheanu.

Potrivit liderului social democrat Corneliu Ștefan ceea ce a făcut Florin Cîțu, prin alocările bugetare recente către unitățile administrative teritoriale, nu este altceva decât achitarea notei de plata pentru Congresul PNL de acum două săptămâni.

,,Astăzi, în conferința de presă susținută alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și primarul Municipiului Galați, Ionut Pucheanu, am vorbit despre cinismul fără margini al acestui Guvern demis, despre bătaia de joc la adresa sutelor de mii de copii, vârstnici și persoane aflate în dificultate.

Prin alocările bugetare de ieri, DIN BANI PUBLICI, Cîțu și-a achitat nota de plata pentru Congresul PNL de acum două săptămâni. Am tot auzit speculații legate de un blat politic, dar acum se demonstrează că asistăm la un adevărat jaf din partea lui Cîțu.

Nu există niciun fel de criteriu, altul decât cele strict politice, pentru finanțarea administrațiilor locale. Nu a ținut cont de tipul localității, mărimea acestora, numărul de locuitori, costuri efective sau angajamente în derulare.

Pur și simplu asistăm la o răsplată a primarilor care l-au votat pe Cîțu la Congresul lor penibil și, în același timp, la o răzbunare împotriva românilor, pentru că acest prim-ministru nociv și incompetent a fost dat jos în Parlament. Din păcate, Florin Cîțu dispare prea târziu de pe scena politică românească!

Deși fac parte dintr-un partid cu o viziune diferită de a dumneavoastră, este regretabil, până și pentru dumneavoastră, domnule Cîțu, modul în care părăsiți politica națională. Sunteți deținătorul unui record negativ în politica românească: pentru demiterea dumneavoastră au votat cei mai mulți parlamentari din istoria acestei instituții – 281’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul