Distribuie articolul

Pe parcursul acestei zile, 6 octombrie, polițiștii de la structura de prevenire și analiză a criminalității și cei de la Biroul Siguranță Școlară au organizat activități pentru prevenirea comportamentelor delincvente și a victimizării minorilor, la Școala Gimnazială Crevedia.

În cadrul întâlnirilor cu elevii, polițiștii au discutat cu aceștia și le-au oferit sfaturi pentru a reduce gradul de implicare în evenimente negative, precum și pentru a fi în siguranță la școală și în drumul spre casă.

Totodată, în cadrul discuțiilor inițiate, polițiștii au pus accent pe prevenirea faptelor de violență și a bullying-ului.

De asemenea, prin intermediul sesiunilor de informare, polițiștii le-au explicat micuților semnificația indicatoarelor rutiere și ce reguli de circulație trebuie să respecte atunci când se deplasează pe drumurile publice în calitate de pietoni sau bicicliști.

În perioada 27 septembrie – 4 octombrie, polițiștii au fost prezenți în alte 9 unități de învățământ din localitățile Târgoviște, Găești, Cornești, Voia, Bădulești și Dărmănești.

 

 


Distribuie articolul