Deputat Daniel Blaga: ,,Florin Cîțu a fost pe drept demis’’

0
24

O persoană integră, responsabilă și dispusă să pună umărul la realizarea tuturor reformelor așteptate de români de peste trei decenii! Acesta este portretul de  premier pe care deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga îl dorește la Palatul Victoria, după demiterea lui Florin Cîțu prin moțiune de cenzură.

,,Pentru toate reformele blocate din ultimele luni. Pentru incapacitatea de a lucra în echipă. Pentru transformarea Congresului PNL într-o unică prioritate personală, pentru folosirea banilor din PNDL pentru a câștiga șefia partidului și pentru eșecul campaniei de vaccinare. Pentru toate aceste motive, Florin Cîțu a fost pe drept demis.

Sper ca următoarea propunere de prim-ministru, venită din partea PNL și a președintelui Klaus Iohannis, să fie o persoană integră, responsabilă și mai ales dispusă să pună umărul la realizarea tuturor reformelor așteptate de către români de peste 30 de ani.

Avem nevoie de o astfel de persoană cât mai repede. Doar în aceste condiții, în urma unui calendar de sarcini bine stabilit și asumat de către fiecare parte, USR PLUS va reveni la guvernare,, a punctat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here