220 de mijloace de transport persoane verificate de polițiști!

0
97

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 23 de evenimente, dintre care 15 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 14 infracțiuni, dintre care 8 contra patrimoniului și 5 contra persoanei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 276 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 57.265 de lei, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au dispus reținerea a 9 permise de conducere și a 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 2.740 de persoane, au fost verificate 71 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 68 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind aplicate 39 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.

Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuat verificări și în 220 de mijloace de transport persoane și la 25 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here