Distribuie articolul

Deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga a votat astăzi la vedere pentru un nou guvern care să-și asume reformele mult așteptate de români. Toată lumea așteaptă acum ca un nou premier ,,responsabil și profesionist’’, propus de PNL, să facă ceea ce nu a putut predecesorul său. Daniel Blaga este ferm convins că banii obținuți prin PNRR vor moderniza România, vor ajuta comunitățile locale.

,,Astăzi este o zi extrem de importantă. Ziua în care România are șansa de a se reforma și în care politicul are ocazia de a arăta că slujește cu adevărat intereselor cetățenilor pe care îi reprezintă. Sunt în Parlament și am votat la vedere, deschis și onest, pentru un nou guvern. Unul care să-și asume reformele așteptate și care să livreze ceea ce a promis că va face. Alături de Florin Cîțu, acest lucru devenise imposibil. Alături de un alt prim ministru, responsabil și profesionist, propus de PNL, am convingerea că lucrurile vor sta diferit.

Banii obținuți prin PNRR ar trebui să ne ajute să facem istorie. Să modernizăm România și să ajutăm comunități. Mai departe, eliminarea privilegiilor ar trebui nu doar să reintre în discuție dar și să devină o realitate în cel mai scurt timp posibil. Românii cer rezultate concrete iar datoria noastră nu e doar să-i ascultăm dar și să livrăm, așa cum aceștia merită. Sper eu, refăcând coaliția de guvernare. Niciodată alături de PSD sau AUR însă’’, a transmis deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 


Distribuie articolul