Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: ,,4 motive principale pentru care Guvernul Cîțu „Wow” a fost demis’’

0
73

A pus umărul la căderea Guvernului Cîțu și are motive întemeiate! Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a enumerat, pe pagina sa de socializare, doar 4 dintre motivele pentru care Florin Cîțu a fost demis astăzi prin moțiunea de cenzură depusă de PSD.

,,4 la număr sunt principalele motive pentru care Guvernul Cîțu „Wow” a fost demis, astăzi, prin moțiunea de cenzură depusă de PSD. Cîțu este sursa celor patru crize majore care au destabilizat România! Lipsa pregătirilor pentru valul 4 al pandemiei este principalul motiv. Zeci de mii de români au de suferit doar pentru că liberalii aveau de dus lupte politice interne.

Românii plătesc facturi de mii de lei pentru o locuință obișnuită din cauza incompetenței acestui guvern. Nu au fost în stare să ia măsurile de rigoare din timp, astfel încât oamenii să nu fie afectați de explozia prețurilor la toate bunurile de consum.

Toate acestea se suprapun peste al treilea motiv: scăderea abruptă a veniturilor populației și pierderea locurilor de muncă. Au știut doar să creeze scandal. Au avut timp să se certe cu partenerii lor de coaliție, USR-Plus. Pentru români nu au avut timp! „Superman” Cîțu, OUT’’, a punctat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here