61 de obiective de investiții finanțate prin PJDL în 2021! Programul a debutat în acest an la inițiativa președintelui CJD, Corneliu Ștefan!

0
19

Programul Județean de Dezvoltare Locală al Consiliului Județean Dâmbovița începe să-și pună amprenta asupra comunităților locale! Numai în acest an au fost aprobate  41 de solicitări venite din partea primăriilor, valoarea totală a finanțărilor ridicându-se la peste 58.000.000 de lei. Banii respectivi merg spre finanțarea a 56 de proiecte de dezvoltare a comunităților locale.

,,Așa cum promiteam încă de anul trecut, susținerea tuturor localităților dâmbovițene a devenit prioritară pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Anul acesta, doar prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, am aprobat unui număr de 41 de primării solicitări de peste 58.000.000 de lei, bani care vor merge pentru finanțarea a 56 de proiecte de dezvoltare a comunităților locale.

În următoarea ședință a consilierilor județeni, voi supune aprobării acestora alte 5 solicitări de finanțare a unor proiecte locale. Situația pe obiective finanțate de Consiliul Județean Dâmbovița este următoarea:

Construirea, modernizarea și reabilitarea de drumuri publice – 31 obiective;

Realizarea, reabilitarea, modernizarea și dotarea unităților sanitare – 5 obiective;

Realizarea, reabilitarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare – 4 obiective;

Construirea, modernizarea și reabilitarea de centre civice –2 obiective;

Realizarea, reabilitarea și modernizarea de poduri, pasaje – 4 obiective;

Construirea, amenajarea, reabilitarea bazelor sportive – 9 obiective;

Execuție, modernizare și reabilitare de sisteme colectoare ape pluviale – 5 obiective;

Realizarea, reabilitarea și modernizarea de obiective culturale – 1 obiectiv;

Acestea sunt proiectele primăriilor dâmbovițene pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa le finanțează anul acesta prin PJDL. Programul se va relua în 2022, după aprobarea bugetului județean!’’, a punctat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here