Distribuie articolul

PSD Dâmbovița, la ora bilanțului! A trecut exact un an de la alegerile locale, de când organizația PSD Dâmbovița și-a redobândit statutul de principală forță politică a județului. Social democrații dâmbovițeni au reușit să câștige 63 de mandate de primar, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița, dar și postul de președinte al CJD. Corneliu Ștefan, președintele CJD și PSD Dâmbovița, căruia i se datorează în mare parte aceste rezultate pozitive, va prezenta dâmbovițenilor pe data de 29 octombrie, la un an de la depunerea jurământului ca președinte al CJD, raportul de activitate…

,,Pe 27 septembrie 2020, PSD Dâmboviţa avea să răstoarne și să facă uitate rezultatele slabe ale alegerilor europarlamentare și prezidențiale din 2019. Echipa PSD Dâmboviţa a câștigat 63 de mandate de primar, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița și postul de președinte al Consiliului Judeţean.

A fost o muncă de echipă din care, am spus-o și o voi spune întotdeauna, mă mândresc că fac parte! Toate acestea s-au datorat însă celor care ne stau alături: cetățenii acestui județ! Alături de colegii mei, am luat la pas fiecare sat, comună, oraș și municipiu din județul nostru. Am discutat cu oamenii, am stabilit împreună ce trebuie să facem, am prioritizat nevoile fiecărei localități spunându-le tuturor: toți suntem dâmbovițeni și trebuie să dăm ce e mai bun în noi pentru Dâmbovița, nu pentru un partid, nu pentru un anumit lider!

Din 28 septembrie, ne-am pus la dispoziția oamenilor cu bună-credință, cu tot ceea ce ne stă în putere și cu toată priceperea noastră, pentru binele tuturor locuitorilor acestui județ. Nu a fost un început de mandat ușor! Cu un guvern care, în continuare, împarte consiliile județene și primăriile în funcție de culoarea politică a președintelui sau a primarului, lucrurile se mișcă altfel decât ar trebui!

Însă cu voință și multă, multă determinare am reușit să așezăm Dâmboviţa pe drumul unui județ în dezvoltare! Luna viitoare, pe 29 octombrie, la un an de la depunerea jurământului ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, voi ieși în fața dâmbovițenilor cu tot ceea ce am făcut în acest an. Pentru 27 septembrie 2020, vă mulțumim! Ați fost alături de noi, iar noi, așa cum v-am promis, suntem alături de dumneavoastră!’’, a punctat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

 


Distribuie articolul