Deputat Daniel Blaga: ,,Ziua de astăzi intră direct în istorie: PNRR este de acum aprobat, un plan de țară ce va schimba țara noastră vreme de generații!’’

0
49

Deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga salută aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de către Comisia Europeană și spune că acesta este un plan care va schimba România în anii următori. De asemenea, parlamentarul dâmbovițean amintește că acest proiect a fost coordonat de către Cristian Ghinea, fostul ministru USR PLUS al Investițiilor și Fondurilor Europene.

,,România se schimbă sub ochii noștri iar ziua de astăzi intră direct în istorie: PNRR este de acum aprobat, un plan de țară ce va schimba țara noastră vreme de generații! Peste 29 de miliarde de Euro, aceasta este suma cu ajutorul căreia România va putea de acum construi autostrăzi, ridica și moderniza spitale și cabinete medicale, investi în educație și în împădurire dar și în comunități.

Întregul proiect a fost coordonat de către Cristian Ghinea, fostul ministru USR PLUS al Investițiilor și Fondurilor Europene. De acum, nu mai trebuie decât ca aceste proiecte să fie implementate, urmând ca, la final, să dovedim, odată în plus, că ne-am ținut de cuvânt. Continuăm!’’, a comentat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here