Distribuie articolul

Radu Ilie este noul președinte al Organizației PSD Odobești! Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan susține că acesta este ,,surpriza plăcută a alegerilor de anul trecut’’  care va câștiga în anul 2024 mandatul de primar de la Odobești.

,,Membrii PSD Odobești și-au ales, astăzi, președintele organizației locale. Radu Ilie a fost creditat de colegii săi pentru următorii 4 ani la conducerea organizației, iar acesta are toată susținerea mea și a organizației PSD Dâmbovița.

Radu Ilie este surpriza plăcută a alegerilor de anul trecut. Deși a intrat târziu în lupta pentru Primăria Odobești, Radu Ilie a fost foarte aproape să conducă destinele localității ca urmare a numărului mare de voturi primite în septembrie anul trecut.

Dar, în 2024, lucrurile vor sta altfel! Radu Ilie va câștiga mandatul de primar, iar colegii lui vor asigura majoritatea în Consiliul Local Odobești. Ilie, te susținem! Felicitări pentru echipa pe care o ai alături!’’, a precizat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul