Distribuie articolul

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a participat la dezbaterea publică organizată de Consiliul Județean Dâmbovița care a avut în prim plan sistemul medical dâmbovițean și național! Parlamentarul social democrat a dat asigurări că modificările legislative cerute de medici și solicitările acestora în ceea ce privește o mai bună finanțare a instituțiilor de sănătate din județ se vor regăsi pe agenda tuturor parlamentarilor dâmbovițeni.

,,Sănătate pentru Dâmbovița! O dezbatere mai mult decât importantă pentru sănătatea sistemului medical dâmbovițean și național! La invitația președintelui Consiliului Județean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, organizator al acestui eveniment, mi-am exprimat punctul de vedere în ceea ce privește îmbunătățirea actului medical dâmbovițean, precum și a condițiilor în care medicii din județul nostru își desfășoară activitatea.

Concluzia principală a acestei întâlniri este că, la nivel parlamentar, trebuie să existe o mai strânsă colaborare între deputații și senatorii de Dâmboviţa, astfel încât problemele și nevoile sistemului medical dâmbovițean să fie rezolvate cât mai rapid. Pot să vă spun că modificările legislative cerute de medici și solicitările acestora în ceea ce privește o mai bună finanțare a instituțiilor de sănătate din județul nostru se vor regăsi, cu siguranță, pe agenda tuturor parlamentarilor dâmbovițeni. Felicitări organizatorilor! Mulțumiri medicilor!’’, a declarat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 


Distribuie articolul