Distribuie articolul

Laurențiu Costache este noul președinte al Organizației PSD Titu! Acesta și-a propus ca în cel mai scurt timp să aducă organizația locală  la prestigiul de altă dată. Primul obiectiv al noului  lider social democrat de la Titu este reorganizarea totală a organizației, contactul direct cu oamenii și identificarea problemelor cu care se confruntă cetățenii orașului și bineînțeles găsirea soluțiilor optime

„Am 40 de ani, am fost învestit, cu votul colegilor din partid, președinte al PSD Titu. Sunt născut, crescut și educat în orașul Titu. Sunt un tânăr absolvent de liceu militar și al Academiei de Studii Economice. De aproximativ 15 ani lucrez în domeniul antreprenoriatului și încerc ca experiența din acest domeniu să o aduc și în Organizația PSD Titu.

Aș vrea să mulțumesc colegilor mei din Organizație pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru votul lor. Această încredere este o onoare pentru mine și o mare responsabilitate. Este o onoare deoarece Organizația PSD Titu a fost, este și va fi o organizație foarte importantă la nivelul județului Dâmbovița, iar responsabilitatea mea este ca în viitorul apropiat, alături de colegii mei, să aducem Organizația acolo unde îi este locul și să-i aducem prestigiul de altă dată.

Ca și planuri de viitor, pe termen scurt și lung, doresc ca alături de colegi să reorganizăm toată Organizația, să venim în sprijinul locuitorilor orașului Titu cu proiecte noi pe care să le putem susține în Consiliul Local, să facem studii sociologice și să luăm contactul cu oamenii, door-to-door, astfel încât să identificăm exact problemele actuale cu care comunitatea noastră se confruntă și totodată să venim cu soluții în întâmpinarea acestor probleme.

Sper, cu ajutorul locuitorilor orașului Titu și susținuți de toți oamenii din partid, să reușim să pregătim Organizația pentru alegerile din 2024 astfel încât PSD Titu să se bată de la egal la egal și chiar să câștige alegerile pentru Primărie.

Obiectivul nostru principal este să muncim și să fim aproape de oameni, pentru că orașul Titu are un potențial uman foarte bun, sunt oameni de o calitate extraordinară, iar sarcina noastră este ca toți acești oameni de calitate să vină alături de noi, unii să se întoarcă în Organizația noastră, astfel încât să aducem plus valoare organizație și orașului, să promovăm acești oameni, să le promovăm ideile și să fim întotdeauna constructivi vizavi de orice proiect.

În perioada următoare o să încercăm să ne pliem pe cerințele și pe doleanțele locuitorilor, iar oamenii să vadă astfel că noi suntem un factor de echilibru și totodată „talerul” care echilibrează balanța în oraș”, a declarat Laurențiu Costache, președintele PSD Titu… la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 


Distribuie articolul