Distribuie articolul

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a participat și în acest an la sărbătoarea tradițională ,,Răvășitul oilor’’ de la Runcu, eveniment care are loc la începutul toamnei și care marchează finalul anului de păstorit.

Voia bună și muzica populară de calitate care au răsunat pe platoul pășunii comunale ,,Vârful la In’’, la  marginea satului Brebu, au fost apreciate la superlativ de parlamentarul dâmbovițean, Carmen Holban.

,,Răvășitul oilor de la Runcu este un eveniment care nu mai are nevoie de nicio prezentare! Au colindat o vară întreagă pajiștile munților, iar acum, ciobanii din zonă coboară cu turmele la iernat și în fiecare an sunt întâmpinați așa cum se cuvine: cu voie bună și muzică populară!

Obiceiurile noastre frumoase și căldura oamenilor de aici te atrag de fiecare dată! Felicitări organizatorilor și artiștilor, mii de mulțumiri celor care nu lasă acest obicei sa se piardă. Să ne revedem sănătoși și anul viitor!, a fost mesajul transmis de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 


Distribuie articolul