Distribuie articolul

Terenul de sport multifuncțional de la Școala Gimnazială Raciu, care a fost inaugurat astăzi în prezența autorităților publice locale și județene,  reprezintă primul obiectiv realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală al Consiliului Județean Dâmbovița!

Elevii acestei școli au primit astfel un cadou frumos și util chiar în prima lor zi de școală. Prezent la eveniment, președintele CJD, Corneliu Ștefan le-a transmis elevilor, părinților, dar și bunicilor  urările specifice începutului de an nou școlar și i-a asigurat de tot sprijinul său.

,,Astăzi, am inaugurat primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, respectiv terenul de sport multifuncțional construit pentru elevii Școlii Gimnaziale Raciu.  Era mare nevoie de un astfel de teren și sunt convins că, alături de colegii mei și de primarul comunei, Vasile Grădinaru, le-am făcut o frumoasă supriză elevilor școlii din Raciu.

Elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor din comună le urez un an școlar plin de realizări și îi asigur că le vom fi mereu aproape. PJDL își dovedește utilitatea! După cum le-am spus dâmbovițenilor încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acest program va reuși să dezvolte fiecare sat, comună, oraș sau municipiu din județul nostru. Am promis, am făcut!’’, a punctat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul