Deputat Daniel Blaga: ,,Florin Cîțu apelează la tot felul de tertipuri, care de care mai lipsite de scrupule, pentru a amâna inevitabilul’’

0
179

Florin Cîțu trebuie să plece definitiv din fruntea Guvernului! O spune și deputatul  USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga care semnalează faptul că mâine, când va fi citită moțiunea de cenzură, parlamentarii liberali sunt obligați de premier să absenteze nemotivat de la Parlament, adică de la locul lor de muncă, fiind amenințați cu represalii în caz că acest lucru nu se va întâmpla.

,,Un parlamentar ar trebui să reprezinte în Parlamentul României interesele comunității și implicit ale cetățenilor, nu să execute ordine de partid. Un parlamentar ar trebui mai apoi, asemeni milioanelor de angajați din România, să-și servească funcția, nu să chiulească de la muncă.

Din păcate însă, după ce și-a găsit „Ciolacu de salvare”, Florin Cîțu apelează la tot felul de tertipuri, care de care mai lipsite de scrupule, pentru a amâna inevitabilul. După reactivarea USL-ului, după toate fake-news-urile privind lipsa de legalitate a moțiunii, (încă) Primul Ministru găsește de cuvință să o comită din nou, forțând parlamentarii din propriul partid să absenteze nemotivat mâine, la citirea moțiunii de cenzură, amenințând chiar cu represalii în caz că acest lucru nu se va întâmpla.

În caz că mai avea cineva vreun dubiu: Florin Cîțu, nu un grup întreg parlamentar, trebuie să plece. Definitiv’’, a punctat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here