27 de cupluri, premiate de Primăria Târgoviște pentru 50 de căsătorie… de ,, Zilele Cetății Târgoviște

0
283

O altă tradiție a fost respectată… de ,,Zilele Cetății Târgoviște’’! 27 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite astăzi de Primăria Municipiului Târgoviște! Evenimentul a avut loc în Foaierul Teatrului ,,Tony Bulandra’’ din municipiul Târgoviște, unde autoritățile locale și-au arătat respectul și admirația pentru cele mai trainice căsnicii din oraș.

În numele administrației publice locale, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga și directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgoviște, Marcela Iordache au oferit diplome, flori și cadouri cuplurilor care au trecut proba timpului prin înțelegere,dragoste și respect.

„La mulți ani! Este un moment foarte drag nouă, pe care îl organizăm, an de an, cu ocazia „Zilelor Cetății”, și anume recunoștința pe care noi ne-o arătăm față de cei care mai bine de 50 de ani, prin înțelegere, dragoste, puterea de a trece peste toate încercările vieții, ne oferă un veritabil model de viață.

Ne face o bucurie deosebită să vă oferim un simbol al recunoștinței noastre. La mulți ani atât de ziua orașului, cât și pentru faptul că sărbătoriți 50 de ani de căsătorie, câteva dintre cupluri sărbătorind chiar în aceste zile, chiar pe 8 septembrie, de Ziua orașului, 50 de ani de căsătorie”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here