Reacția deputatului Daniel Blaga în urma demiterii ministrului Justiției, Stelian Ion: ,,România nu mai poate continua cu Florin Cîțu’’

0
72

Deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga a reacționat imediat, pe pagina sa de socializare, în urma demiterii ministrului Justiției, Stelian Ion, de la USR PLUS!

Parlamentarul dâmbovițean, care este și președintele USR PLUS Dâmbovița amintește faptul că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru cu un ministru de la USR PLUS, motiv pentru care, mai spune Daniel Blaga, ,,România nu mai poate continua cu Florin Cîțu’’

,,Noaptea ca hoții 2… Primul Ministru demite unilateral, fără consultații sau măcar vreun dialog deschis, al doilea ministru USR PLUS. Victima de astăzi: Stelian Ion. Vina lui?

Faptul că a declanșat, pentru prima oară în istoria României, proceduri clare și transparente de numiri a șefilor DIICOT și DNA, asta după ce a luptat cu toate puterile pentru desființarea SIIJ, trimițând de asemenea în Parlament noile legi ale justiției, menite să repare stricăciunile provocate de regimul Dragnea.

În acest moment, primul ministru aduce aminte mai degrabă de personaje sinistre precum Iordache decât de un șef al executivului care-și propune să apropie țara noastră de traseul său firesc, european. Astfel, un lucru mi se pare sigur: România nu mai poate continua cu Florin Cîțu’’, a punctat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here