Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: ,,Ținem școlile deschise’’

0
215

Toți elevii vor fi testați periodic pentru depistarea cazurilor de Covid -19! Potrivit deputatului PSD Dâmbovița, Carmen Holban, guvernanții au luat această decizie importantă la presiunea  social democraților.

Măsura este benefică atât pentru elevi, cât și pentru buna funcționare a sistemului educațional, care a trecut prin momente dificile în perioada de vârf a pandemiei când învățământul s-a mutat în mediul online.

,,Ținem școlile deschise! Astăzi, ca urmare a presiunilor făcute de PSD, s-a luat decizia ca toți elevii să fie testați periodic pentru depistarea COVID-19.

Guvernul a întârziat nepermis de mult luarea acestei decizii, însă, datorită presiunilor făcute de PSD, miniștrii Educației și ai Sănătății au acceptat, în sfârșit, să țină prima conferință de presă comună în care au anunțat, printre altele, că vor agrea o procedură de testare a elevilor și profesorilor în unitățile de învățământ.

În acest fel, am reușit să asigurăm accesul tuturor copiilor la educație, dar reușim să prevenim și să combatem, în mod eficient, pandemia de COVID-19’’, a menționat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here