Distribuie articolul

Pe parcursul zilei de vineri, 13 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pe raza județului Dâmbovița,  pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Obiectivul principal al polițiștilor este acela ca fiecare deplasare pe drumurile publice sa se realizeze în condiții de siguranță. În cadrul acțiunilor desfășurate ieri, polițiștii au aplicat 300 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 85.260 de lei.

Din totalul sancțiunilor,  66 au fost pentru nerespectarea regimului vitezei, 74 pentru neportul centurii de siguranță și 26 pentru abaterile comise de bicicliști sau pietoni.Totodată,  polițiștii au retras 8 certificate de înmatriculare și au reținut 11 permise de conducere.

Polițiștii vor continua activitățile organizate pe raza întregului județ,  pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite. Polițiștii le recomandă tuturor participanților la trafic sa respecte cu strictețe regulile privind circulația pe drumurile publice.

 


Distribuie articolul