Distribuie articolul

,,Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună’’! Aceasta este concluzia la care a ajuns deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, după ce a analizat prestația premierului din ultima perioadă, care este una lamentabilă. Florin Cîțu nu știe cât costă o pâine, nu pare interesat de  creșterea alarmantă a prețurilor la energie și gaze și vede că românii sunt fericiți.

Poate cei din jurului său! Pentru că a lăsat unitățile administrative teritoriale din toată țara fără bani de investiții, parlamentarul social democrat îl acuză pe premier că ,,a transformat Guvernul într-o instituție de forță și șantaj’’.

,,Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună! Nu se poate abține, aproape s-a cronicizat incapacitatea acestuia de a fi sincer! Trece cu atât de mare lejeritate peste subiectul prețului la pâine, peste explozia prețurilor la electricitate și gaze naturale, peste boom-ul prețului la benzină și motorină!

Vorbește Cîțu cu atâta fervoare de „economiile” făcute de el! Dar nu spune că economiile sunt făcute din banii care trebuiau să ajungă la alocațiile copiilor și în pensiile părinților și bunicilor noștri.

Meschin este și faptul că „economiile” făcute de premier sunt folosite de acesta pentru a-și cumpăra voturile la congresul partidului său de luna viitoare. A transformat Guvernul într-o instituție de forță și șantaj.

A tăiat premierul și banii pentru investițiile primarilor din toată țara! Sunt în derulare proiecte de 4 miliarde de lei, dar Cîțu alocă doar 1,6 miliarde. Vrea Florin Cîțu ca primarii din toată țara să vină și să se ploconească în fața ușii lui de la Palatul Victoria.

Din păcate, premierul Cîțu își reprezintă propriul interes, iar pofta lui de putere nu are limite. Este dispus să sacrifice o țară întreagă. Și o face nonșalant! Dar ce așteptări să ai de la un om care, acum doi ani de zile, spunea „Educaţia si sănătatea NU SUNT PRIORITĂȚI!”?, a consemnat pe pagina sa de socializare deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

 

 


Distribuie articolul