Deputatul Daniel Blaga salută reacția polițiștilor împotriva teribiliștilor de la volan!

0
184

Deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga salută reacția imediată a autorităților, respectiv a organelor de poliție în urma semnalelor trase privind pericolul pe care îl reprezintă cei care circulă nebunește pe drumurile publice din oraș… cu motoarele turate la maxim.

Razia polițiștilor, de la finele săptămânii trecute, soldată cu o recoltă bogată de amenzi, sancțiuni, dar și permise reținute pentru nerespectarea regulilor de circulaţie arată că foarte mulți conducători auto se joacă în continuare cu viața lor, dar și cu a celor din jur.

Sfatul prietenesc al parlamentarului dâmbovițean Daniel Blaga adresat participanților la trafic  este că ,,viteza nu duce la nimic bun și că viteza ucide’’, iar aceasta nu este o lozincă, ci este chiar ,,un trist adevăr, de la o zi la alta’’.

,,Vorbeam zilele trecute de “liniuţele” care au loc pe unele străzi din Târgovişte. Postarea a avut un ecou impresionant. Mulţi oameni au confirmat că şi ei au auzit sau i-au văzut pe unii dintre cei care accelerează nebuneşte pe centura oraşului Târgovişte sau în parcările ori pe bulevardele din centru.

Autorităţile au reacţionat şi deja am văzut efectele. Au fost razii de amploare la finele săptămânii, iar rezultatele arată că poliţiştii îşi fac datoria. Au fost aplicate peste 260 de sancţiuni, în valoare de peste 84 de mii de lei. Înţeleg că au fost constatate 6 infracţiuni pe drumurile publice, 3 pentru conducere fără permis şi 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere, iar două certificate de înmatriculare au fost retrase. De subliniat ar fi şi faptul că cele mai multe amenzi date de poliţişti, aproape 200, au fost pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. Îi felicit pe poliţişti pentru vigilenţă şi îmi doresc ca astfel de acţiuni să aibă loc cât mai des. Este important să realizăm că nimic nu este mai important ca viaţa.

Viteza nu duce la nimic bun. Să ajungi cu 5 minute mai devreme undeva, gonind la volan sau să apeşi nebuneşte pedala de acceleraţie doar pentru a le demonstra celorlalţi că ai un bolid performant – sunt cauze care pot duce însă la pierderea de vieţi omeneşti. Să fim responsabili şi să conducem prudent. Viteza ucide. Şi nu e doar o lozincă, este un trist adevăr, de la o zi la alta’’, a consemnat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here