Distribuie articolul

Urmare a manifestării fenomenelor meteorologice din data de 05.08.2021, în intervalul de valabilitate a codului portocaliu care a vizat vijelii puternice, grindină și averse torențiale, pompierii dâmbovițeni au acționat în patru localități pentru înlăturarea efectelor situațiilor de urgență produse de fenomenele meteo.

Astfel, s-a acționat în municipiul Târgoviște pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș căzute peste trei autoturisme, în comuna Dragomirești s-a acționat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt pe carosabil, în comuna Ulmi, sat Viișoara pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri electrice și în comuna Moroeni pentru degajarea unui copac doborât de vânt și care bloca parțial DN71.

Operatorul de distribuție a energiei electrice a acționat cu forțe în teren pentru remedierea defecțiunilor din rețeaua de distribuție cu curent. La ora 08:00 în această dimineață sunt afectate de fenomenele meteorologice parțial 2 linii de medie tensiune, 15 puncte de transformare din 3 localități, fiind nealimentați aproximativ 430 de consumatori.

 


Distribuie articolul