Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

0
88

La data de 4 august a.c., polițiștii dâmbovițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 12 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 22 infracțiuni, dintre care 6 contra patrimoniului și 9 contra persoanei.

În total, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au aplicat 208 sancțiuni contravenționale, iar în cadrul acțiunilor din trafic, pentru încălcarea normelor legale, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 45 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.639 de persoane, au fost verificate 70 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și  54 de restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, în atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane,  fiind controlate 122 de astfel de autovehicule.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here