23 de programe de formare profesională… la AJOFM Dâmbovița

0
411

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmbovița va organiza în perioada august – septembrie 2021, 23 programe de formare profesională, gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele interesate pot alege unul dintre următoarele cursuri de calificare:

– sudor electric, instalator tehnico-sanitare și gaze, îngrijitor  bătrâni la domiciliu, ospătar, operator la mașini comandă numerică, inspector resurse umane, lucrător  în structuri pentru construcții, operator introducere validare date, recepționer hotel, stilist – protezist de unghii, inspector în sănătate și securitate în muncă, contabil, lucrător în izolații și lucrător în comerț.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

–  carte identitate;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

– adeverință medicală din care să rezulte că persoana este aptă în ocupația solicitată.

Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

De asemenea, se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A°, nr. telefon: 0245/620635 sau la Centrul de Formare Profesională – domnul Sorin Bădoiu – tel. 0732100376.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here