Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban taxează reacția întârziată a reprezentanților Prefecturii Dâmbovița, care au mers în zona calamitată din munte!

0
304

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban susține că reprezentanții Instituției Prefectului Dâmbovița s-au dus mult prea târziu în zona calamitată din munte, unde viiturile au distrus DJ714, principalul drum de acces în zonă, dar și multe alte obiective.

Reacția întârziată a acestora, la două săptămâni de la producerea evenimentului, a determinat-o pe Carmen Hoban să declare că lentoarea cu care se mișcă reprezentanții guvernului în teritoriu… nu este o noutate. Ba mai mult parlamentarul social democrat spune că aceștia sunt o extensie fidelă a Guvernului Cîțu, care nu a alocat niciun leu județului pentru remedierea efectelor calamităților produse în ultima lună în Dâmbovița.

,,La două săptămâni de când viiturile au distrus drumul care asigură accesul în platoul montan Peștera-Padina, Prefectura Dâmbovița s-a dus să constate ceea ce Consiliul Județean Dâmbovița a spus imediat după nefericitul eveniment.

Proiectanții aduși în munte de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au emis puncte de vedere și au oferit mai multe soluții tehnice pentru a reconstrui drumul și pentru a repara podurile, însă Prefectura are nevoie de mult prea mult timp să reacționeze.

Lentoarea cu care se mișcă reprezentanții guvernului în teritoriu nu este o noutate, aceștia fiind o extensie fidelă a Guvernului Cîțu care nu a alocat niciun ban județului pentru remedierea efectelor calamităților produse în ultima lună în Dâmbovița.

Ce nu au înțeles reprezentanții Prefecturii Dâmbovița este că orice zi pierdută înseamnă întârzierea demarării lucrărilor de refacere a DJ714, iar de acesta depinde întreaga activitate turistică din zona Peștera-Padina.

Prefectura Dâmbovița este depășită de situație și, din păcate, oamenii de acolo dovedesc faptul că sunt rupți de realitățile acestui județ. Pălăria este prea mare pentru reprezentanții Guvernului Cîțu, nu neapărat din cauza efectelor calamităților, ci din cauza lipsei de implicare a acestora’’, a punctat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here