Deputatul Daniel Blaga cere autorităților locale să ia măsuri urgente împotriva ,,teribiliştilor de la volan sau pe două roţi’’

0
381

Subiectul privind motoarele turate la maxim de șoferii teribiliști, atât în zona centrală a orașului, cât și pe centura municipiului Târgoviște, a fost preluat de deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga care cere factorilor responsabili să ia măsurile care se impun, mai ales că fenomenul nu este unul nou.

Pentru ca cetățenii orașului să se simtă în siguranță, parlamentarul dâmbovițean cere autorităților locale, și în mod special Poliției Locale, să-i identifice pe cei accelerează nebuneşte pe drumurile din oraș cu ajutorul camerelor de supraveghere din municipiul Târgoviște.

,,Mi se plâng tot mai mulți târgovișteni că aud, aproape în fiecare seară, motoare turate la maximum pe străzile din oraș. Situația nu îmi era necunoscută pentru că și eu le aud deseori, în zona centurii municipiului Târgoviște, dar chiar și în centrul localității, după lăsarea serii. Mă întreb ce fac responsabilii? Unde sunt echipajele Poliției Locale Târgoviște?

Mi-e greu să cred că ei nu aud și nu văd aceste curse ilegale de mașini sau de motociclete. Cu siguranță Primăria Târgoviște poate da o mână de ajutor în identificarea celor care accelerează nebunește pe drumurile din oraș, mai cu seamă că domnul primar s-a lăudat recent că a împânzit municipiul cu camere de supraveghere.

Este important ca oamenii să se simtă în siguranță pe drumuri, dar și să aibă liniște acasă, mai ales după ce se înserează. Am convingerea că autoritățile vor fi mai vigilente și teribiliștii de la volan sau pe două roți vor fi trași la răspundere. Istoria ne arată ca practicile cu pricina nu sunt recente. Fotografia este încă din anul 2011. I-ați văzut sau auzit și voi? Am rugămintea sa lăsați un comentariu. Zi cu liniște!’’, a semnalat  deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

(Sursă fotografie – youtube)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here