IPJ Dâmbovița: În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 162 de sancțiuni contravenționale!

0
302

Pe parcursul zilei de ieri, 26 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., și au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun.

Pe raza întregului județ au fost desfășurate 16 acțiuni punctuale, fiind legitimate 1.387 de persoane, verificate 46 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și controlate 95 de mijloace de transport persoane.

Totodată, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, acestea intervenind la 43 de evenimente, dintre care 36 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.655 de lei, au reținut 9 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here