Dâmbovița: Activități desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor!

0
188

În perioada 24-25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat să acționeze pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul acestui weekend, polițiștii au intervenit la 52 de evenimente, dintre care 37 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 36 de infracțiuni, dintre care 19 au fost contra persoanei și 9 contra patrimoniului.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți în zonele unde se pot forma aglomerări de persoane și au efectuate verificări, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, la 90 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în peste 100 de mijloace de transport persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar activitățile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și menținerea ordinii și liniștii publice vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here