Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan: ,,Premierul folosește pârghiile și resursele guvernamentale pentru lupta politică din interiorul partidului său’’

0
250

Autoritățile centrale rămân surde și mute la strigătele de disperare care vin din județul Dâmbovița, județ afectat de fenomenele meteo deosebit de periculoase care au avut loc în prima parte a acestei săptămâni!

Potrivit președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan orașele Pucioasa și Fieni, comunele Vârfuri, Vișinești, Vulcana-Băi, Buciumeni, dar și necazurile provocate de viituri în stațiunea montană de interes național Peștera – Padina nu există pentru premierul Florin Cîțu. Acesta nu a alocat nici măcar 1 LEU pentru remedierea pagubelor produse de calamități.

,,Județul Dâmbovița nu există pentru Guvernul României! Orașele Pucioasa și Fieni, comunele Vârfuri, Vișinești, Vulcana-Băi, Buciumeni, dar și necazurile provocate de viituri în stațiunea montană de interes național Peștera – Padina nu există pentru premierul Florin Cîțu!

Drumuri comunale, județene, poduri, podețe, gospodării afectate de alunecări de teren sau ploi abundente, case care riscă să fie dărâmate, oameni izolați din cauza faptului că pământul a luat-o la vale, iar Cîțu nu a alocat 1 LEU pentru remedierea pagubelor produse de calamități.

De asemenea, o țară întreagă a putut vedea cum viiturile din nordul județului Dâmbovița au distrus peste 200 de metri din drumul județean DJ714, una dintre principalele căi rutiere care asigură accesul către zona turistică Peștera – Padina.

Premierul, deși are toate pârghiile legale să aloce bani cât mai repede pentru ce s-a întâmplat în ultimele zile, va amâna acest lucru până în septembrie, perioadă în care se va desfășura congresul PNL, acolo unde el candidează pentru funcția de președinte. Încă o dată, se vede clar cum premierul folosește pârghiile și resursele guvernamentale pentru lupta politică din interiorul partidului său.

Ce vină au însă dîmbovițenii? De ce amestecă un județ și o țară întreagă în lupta lor politică?Cerem premierului Cîțu să nu mai folosească un întreg guvern doar pentru că se vrea șef al PNL. România nu este terenul dumneavoastră de joacă!’’, a semnalat președintele CJD, Corneliu Ștefan, președinte al PSD Dâmbovița.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here