Distribuie articolul

La data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au depistat pe raza localității Gura Foii, pe drumul național 7, un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză  fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de un bărbat de 51 de ani.

Un alt bărbat de 39 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost surprins de polițiști, pe raza municipiului Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat de 28 de ani, a fost depistat la volanul unui autoturism, deși nu poseda permis de conducere, iar un alt bărbat de 49 de ani, având permisul de conducere anulat.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

 

 


Distribuie articolul