Deputatul Daniel Blaga… întâlnire informală cu aleșii locali din Slobozia!

0
153

Deputatul USRPLUS Dâmbovița, Daniel Blaga militează pentru reducerea decalajelor dintre mediul urban și cel rural, dar și pentru identificarea celor mai potrivite surse de finanțare pentru unitățile administrativ teritoriale mici, pentru că de regulă acestea se confruntă și cu cele mai mari probleme de natură financiară!

Parlamentarul dâmbovițean a participat astăzi, împreună cu colega sa, Oana Cambera, la o întâlnire informală cu aleșii locali din Slobozia. Mai spune deputatul USR PLUS Dâmbovița că politicile publice ar trebui să fie despre oameni și comunități, culoarea politică fiind uneori prea puțin importantă, mai ales acolo unde „omul sfințește locul”.

,,Reducerea decalajului dintre mediul urban și cel rural ar trebui să reprezinte o prioritate pentru fiecare administrație, căci nu avem voie să lăsăm în urmă nicio comunitate atunci când vine vorba despre dezvoltare durabilă și oportunități. Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care am fost privilegiat să particip, alături de colega mea, Oana Cambera, la o întâlnire informală cu aleșii locali din Slobozia.

Unul dintre obiectivele noastre comune ține de a identifica abil cele mai potrivite surse de finanțare pentru UAT-urile mici, luând în calcul inclusiv ca acestea să creeze veritabile ”hub”-uri prin care să își pună laolaltă resursele și să facă front comun pentru a eficientiza cheltuieli și pentru a crește și a se dezvolta împreună, de vreme ce politicile publice ar trebui să fie despre oameni și comunități, nicidecum despre ego-uri, culoarea politică fiind uneori prea puțin importantă, mai ales acolo unde „omul sfințește locul”.

Întâlnirea de aici, alături de colegii de la USR PLUS Ialomița, îmi va servi drept experiență benefică, mai ales pentru că astfel de discuții trebuie purtate și în comunitățile noastre locale. Cu același altruism, cu aceleași obiective: de a pune oamenii în prim plan și de a reuși să găsim soluții optime și mai ales puncte comune, chiar și atunci când viziunile noastre tind să difere’’, a punctat Daniel Blaga, deputat USRPLUS Dâmbovița, președintele acestei formațiuni politice.

(sursă foto: Agenda Ialomițeană)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here