Distribuie articolul

Județul Dâmbovița a fost sărit de Guvernul României de la împărțirea banilor pentru repararea obiectivelor de interes local, județean și național distruse de viiturile care au avut loc la începutul acestei săptămâni.

Nu este pentru prima dată când guvernul liberal procedează în acest fel cu administrațiile județene conduse de social democrați, numai că de data aceasta conjunctura este cu totul alta, iar fondurile guvernamentale trebuiau împărțite în mod echitabil tuturor județelor afectate de calamitățile naturale.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, președinte al PSD Dâmbovița a comentat situația în doar câteva cuvinte ,,județul Dâmbovița nu există pentru Guvernul României’’, după ce  premierul Florin Cîţu a anunţat astăzi că Guvernul a aprobat acordarea a 148,7 milioane de lei pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren, iar banii vor fi utilizaţi pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unităţi administrativ-teritoriale.

„Astăzi, în şedinţa de Guvern, a fost aprobată o hotărâre prin care s-au acordat 148,7 milioane de lei din fondul de intervenţii pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren. Banii sunt destinaţi reparării drumurilor judeţene, comunale, podurilor, podeţelor şi digurilor.

Este vorba de judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea. Este vorba de 1.085 de obiective şi 243 de unităţi adminsitrativ-teritoriale”, a anunţat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.

 


Distribuie articolul