Distribuie articolul

După turul de forță de la sfârșit de săptămână, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a rămas impresionată de realizările primarilor social democrați de la Mănești și Gura Ocniței! Prima localitate se poate lăuda cu una dintre cele mai frumoase săli de sport din județ, iar cea de-a doua cu un Cămin Cultural ultra modern.

,,Sfârșit de săptămână plin, alături de oameni harnici care fac cinste comunelor pe care le conduc. Vineri, la Mănești, am participat la inaugurarea uneia dintre cele mai frumoase săli de sport din județ. De acum, tinerii și elevii din satele comunei, dar și de pe Valea Dâmboviţei, au unde să joace, în cele mai bune condiții, tenis, volei, handbal și baschet.

Pentru că vorbim de oameni harnici, la Gura Ocniței, astăzi, a fost inaugurat Căminul Cultural din Săcuieni. Primăria comunei a reușit în acest fel să asigure oamenilor din zonă un loc unde se pot desfășura concerte, expoziții, dar și alte manifestări culturale și artistice. Felicitări tuturor!’’, a menționat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

 


Distribuie articolul