Deputat Carmen Holban:,,România nu este o prioritate pentru premierul țării’’

0
176

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban susține că ,,amânarea și incompetența’’ au luat  locul  ,,redresării  și rezilienței’ … în Planul Național care ar trebui să aducă României  banii promiși și mult așteptați de la Uniunea Europeană, de care economia țării are mare nevoie.

Este vorba de cei 29,2  miliarde de euro, din care 14,248 sub formă de grant și aproximativ 14,935 miliarde sub formă de împrumuturi, bani care se lasă așteptați. Plus de asta se pare că există  pericolul unei noi amânări a depunerii PNRR, și implicit a adoptării lui de către  Comisia Europeană, după cum susține parlamentarul social democrat.

,,Planul Național de Redresare și Reziliență este pentru România mai degrabă Planul Național de Amânare și Incompetență. 17 țări europene au Planurile aprobate și urmează să primească banii, dar din păcate România nu este printre ele. În ciuda minciunilor Guvernului PNL – USR PLUS, uneori adevărul iese la iveală în lupta internă pentru ciolan.

După cum a dezvăluit ministrul revocat al Finanțelor, guvernul Cîțu a cerut oficial o nouă amânare a depunerii PNRR, încă din 15 iunie. Însă nimeni din guvern n-a comunicat nimic opiniei publice.

Domnul Cîțu e ocupat cu campania internă din partid, așa că România nu este o prioritate pentru premierul țării. Și nici transparența mult clamată și asumată de coaliția PNL – USRPLUS – UDMR.

A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eșecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene? Cîțu nu are timp de răspunsuri. Între timp însă România rămâne codașa Europei!’’,  a punctat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here