Distribuie articolul

,,Un PAS mare pentru Republica Moldova, un PAS și mai mare pentru democrație’’! Așa a descris deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga victoria categorică obținută, la alegerile parlamentare din Republica Moldova, de  Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) al președintelui Maia Sandu. Acesta a câștigat detașat alegerile parlamentare anticipate de duminică.

,,Departe de lozinci sau de șabloane și ținându-se la distanță de manipulare sau populism, o formațiune politică pro-europeană ne arată că perseverența și altruismul pot învinge o mașinărie de propagandă care a ținut o țară în loc vreme de 3 decenii. Republica Moldova își continuă de acum parcursul său firesc democratic iar viitorul e plin de speranță.

Meritul e atât al Maiei Sandu cât și a politicienilor tineri, din noul val, oameni care au înțeles că responsabilitatea și altruismul sunt esențiale în politica de astăzi și, firește, a cetățenilor din Republică ce au ales să pună umărul la acea schimbare pe care comunitatea și-o dorea. De atât de mult timp. Felicitări, Maia! Felicitări, moldoveni!’’, a transmis deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

 

 


Distribuie articolul