Deputatul Daniel Blaga a participat la lansarea unui proiect de suflet… Biblioteca USRPLUS Crevedia!

0
485

Proiect USR PLUS inedit… la Crevedia! Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga a participat astăzi la un eveniment de suflet care îi va bucura foarte mult pe iubitorii de lectură din această localitate importantă a județului Dâmbovița. Organizația USR PLUS Crevedia a lansat, în prezența parlamentarilor USR PLUS Dâmbovița, dar și a secretarului de stat din Ministerul Culturii, Iulia Popovici, proiectul Biblioteca USRPLUS Crevedia.

Partea inedită a proiectului constă în faptul că reprezentanții acestui partid vor merge acasă la pasionații de lectură pentru a le împrumuta cartea dorită. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, tot astăzi, în localitate, a fost inaugurat și noul cabinet parlamentar de la Crevedia al deputatului  Daniel Blaga și al senatorului Dragoș Popescu.

,,Probabil că nu există zile mai fericite din copilărie, ca acelea petrecute citind o carte extraordinară“, spunea Marcel Proust. Astăzi, am avut deosebita plăcere să fiu alături de prietenii și colegii mei din USRPLUS Crevedia. M-au invitat la lansarea unui proiect de suflet, menit să aducă bucurie printre pasionații de lectură – Biblioteca USRPLUS Crevedia.

Practic, pe toată durata vacanței de vară, în weekend, colegii mei vor merge acasă la toți iubitorii de cultură și le vor împrumuta cartea pe care și-o doresc.

Doritorii trebuie să își lase adresa și un număr de telefon într-un mesaj privat, iar prietenii noștri se vor îngriji în scurt timp să îi bucure cu romanul așteptat.

Las aici un link util – https://drive.google.com/…/1D49ydvVQEJuW0oIc4odT8ct7Koa…

Aș vrea să le mulțumesc celor care s-au gândit la acest proiect inimos și să îi asigur de sprijinul meu. De asemenea, îi mulțumesc și doamnei Iulia Popovici, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, care ne-a onorat cu prezența la evenimentele de astăzi. O altă veste bună este că am inaugurat și noul cabinet parlamentar de la Crevedia, deputat Daniel Blaga și senator Dragoș Popescu.

Așteptăm sugestiile și propunerile dumneavoastră sau solicitările pentru audiențe. Ne dorim un dialog permanent cu dâmbovițenii și credem că doar cu onestitate și seriozitate putem mișca lucrurile împreună spre mai bine. Nu uitați, un om care citește este greu de manipulat’’, a punctat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here