Deputatul Daniel Blaga, după respingerea moțiunii: ,,Reforma actualului guvern continuă’’

0
195

Astăzi, în Parlamentul României, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, inițiată de senatorii și deputații PSD, a fost respinsă! Pentru aprobarea moțiunii de cenzură erau necesare 234 de voturi, iar în favoarea ei au votat doar 201 parlamentari. După depășirea  acestui moment, deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga a menționat, pe pagina sa de socializare, că reforma începută de actualul guvern își urmează cursul firesc.

,,Multe acuze false, unele dintre ele de-a dreptul ridicole. Probabil din dorința de a mai pune o dată bețe în roate. Poate și pentru a mai încerca să destabilizeze o dată România. Moțiunea de cenzură inițiată de către PSD a fost întâmpinată astăzi de către Parlament însă cu un mesaj cât se poate de clar și de răspicat: fake news-urile și jocurile politice care pun cetățenii pe ultimul loc trebuie să înceteze. Urgent.

Acum, reforma actualului guvern continuă. Așa cum e firesc să se întâmple. Mizând tot pe transparentizare. Mizând tot pe depolitizare. Mizând tot pe profesionalism și principii și valori sănătoase. Se va opri PSD cu a sa propagandă? Probabil că nu. Vor reuși ei însă să trimită țara în haos? Sub nicio formă. Nu-i lăsăm. Continuăm’’, a punctat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here