Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: ,,Sunt zeci de motive pentru care guvernarea de dreapta ar trebui demisă’’

0
319

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban  acuză Coaliția de Dreapta că și-a obligat parlamentarii să stea în bănci la votarea moțiunii de cenzură de marți, 29 iunie 2021! În ceea ce-i privește pe liberali, parlamentarul social democrat spune că atât premierul, Florin Cîțu, cât și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și-au obligat oamenii să nu voteze și din cauza nemulțumirilor tot mai mari ale unor liberali față de Guvernul actual.

,,Le-a fost atât de frică de propriii parlamentari încât, astăzi, la votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, Coaliția de Dreapta și-a obligat deputații și senatorii să stea în bănci. Nemulțumirile crescânde ale mai multor liberali față de propriul guvern au fost adevăratul motiv pentru care Orban și Cîțu nu le-au dat voie acestora să voteze astăzi.

Românii știu însă prea bine că premierul Cîțu nu mai are ce să caute în fruntea executivului.

Cîțu și ai lui au înghețat veniturile, iar din cauza PNL puterea de cumpărare a oamenilor a scăzut. Liberalii și partenerii de coaliție se opun în continuare creșterii alocațiilor pentru copii, dar în același timp iau împrumuturi halucinante: 44 miliarde euro într-un an! 1.300 de euro pe secundă!

Sunt zeci de motive pentru care guvernarea de dreapta ar trebui demisă, iar umilința la care au fost supuși parlamentarii coaliției astăzi demonstrează, încă o dată, cât de mult vor să rămână la putere în așteptarea banilor din PNRR sau a finanțărilor europene care urmează să vină. Românii s-au săturat de ei, dar foamea de bani a clientelei de partid ține în viață acest guvern incapabil și profund antiromânesc!’’, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here