Carmen Holban, deputat: ,,Fiecare IE spune o poveste’’

0
290

Ziua Universală a Iei este sărbătorită, în fiecare an, pe 24 iunie. Cămașa tradițională românească este celebrată de români odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Despre semnificația acestei zile a vorbit și deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban care a participat, la Nucet, la o  manifestare dedicată acestui eveniment.

,,Fiecare IE spune o poveste și ține strânse, în cusătura ei, gândurile și toată dragostea bunicilor și străbunicilor noastre! Și ce poate fi mai frumos decât să vezi copiii zilelor noastre îmbrăcați cu iile lăsate moștenire din generație în generație.

M-a bucurat foarte mult că, la Nucet, doamna primar Luisa Bărboiu împreună cu doamna consilier județean Mioara Costache și consilierii locali ai comunei au sărbătorit Ziua Internațională a Iei, așa cum, de altfel, se întâmplă în fiecare în comună.

Cel mai important a fost însă entuziasmul celor mici care au cântat, au dansat și au participat la concursurile de biciclete și de pictură. Felicitări tuturor!’’, a punctat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here