Președintele PSD Dâmbovița încrezător în victoria colegilor săi… la alegerile locale din 27 iunie 2021!

0
127

Social democrații dâmbovițeni  sunt mai hotărâți și mai determinați ca niciodată să câștige alegerile locale parțiale de la sfârșitul acestei săptămâni atât de la Braniștea, cât și de la Cojasca!

Duminică, 27 iunie, locuitorii comunei Braniștea sunt așteptați la vot să-și aleagă primarul, iar la Cojasca oamenii trebuie să-și desemneze aleșii care să le reprezinte interesele în forul administrativ local.

,,Astăzi, am continuat campania electorală în #Cojasca și #Braniștea. Cele două comune au nevoie de oameni gospodari, nu de reprezentanții PNL care fac parte dintr-un partid pus doar pe scandal, pe tăiat pensii și pe tăiat alocațiile copiilor!

La Cojasca, liberalii au blocat toată comuna timp de un an, iar pentru asta, pe 27 iunie, vor plăti în fața oamenilor. La Braniștea, Alexandru Țachianu, candidatul PSD pentru funcția de primar, va continua toate lucrurile bune începute în comună de administrația social-democrată.

Oamenii ne-au spus azi cât de afectați sunt de măsurile luate de PNL! Sunt hotărâți ca, pe 27 iunie sa voteze candidații PSD! Mai hotărâți și mai determinați ca niciodată!’’, a menționat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here