Distribuie articolul

Pe parcursul zilei de ieri, 17 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat și au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ au fost desfășurate 21 de acțiuni punctuale, fiind legitimate 1.088 de persoane, verificate 371 de obiective de interes, și controlate 70 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.500 de lei.

Totodată, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, acestea intervenind la 27 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

 

 

 


Distribuie articolul