Distribuie articolul

Alianța de guvernare se menține pe poziție, iar majoritatea din Parlament pare să fie una de nezdruncinat! Moțiunea simplă inițiată de PSD împotriva ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea a fost respinsă, marți, de plenul Camerei Deputaților cu 143 voturi ,,pentru’’,  171 ,,împotrivă’’ și o abținere.

După acest episod din Parlament, deputatul USR PLUS, Daniel Blaga este ferm convins că PNRR va fi un succes și România va reuși să atragă cele peste 29 de miliarde de euro, bani necesari  pentru finanțarea schimbărilor structurale de care românii au mare nevoie.

,,Moțiunea simplă, depusă de PSD împotriva lui Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a fost respinsă de Parlament. PSD, care a devenit sinonim cu minciuna și dezinformarea, a primit astăzi un mesaj clar din partea deputaților și senatorilor.

Cristian Ghinea a demontat acuzațiile false din textul moțiunii la adresa sa cu cifre (), arătând, din nou, că realitatea e una singură: PSD nu vrea dezvoltarea României, PSD se teme de succesul PNRR pentru că va însemna, automat, decuplarea clientelei sale politice de la robinetul cu bani publici. Adică de la acele investiții amânate de 30 de ani în educație, sănătate, infrastructură, pe scurt: în toate domeniile cheie pentru dezvoltarea țării.

Veste proastă pentru PSD: PNRR va fi un succes și România va atrage cele peste 29 de miliarde de euro pentru a finanța acele schimbări structurale de care românii au atâta mare nevoie. PNRR poate fi consultat aici: https://mfe.gov.ro/pnrr/ Continuăm #RevoluțiaBuneiGuvernări’’, a precizat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 


Distribuie articolul