Distribuie articolul

Chiar dacă a fost respinsă în Parlament, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban spune că, după lege, moțiunea împotriva ministrului Cristian Ghinea… a trecut! Parlamentarul social democrat îi acuză pe colegii de la Putere că au adunat și voturile de pe tabletă, în condițiile în care o astfel de procedură este valabilă doar în cazul actelor normative.

,,Panseluțele de la USR-PLUS și-au dat arama pe față! Dacă cineva mai credea că “apostolii dreptății” mai au și altceva în cap decât banii din PNRR, astăzi, în Parlamentul României, s-a văzut cât de hămesiți sunt și cât de mult vor să-și înfigă ghearele în cele 2 miliarde de euro, bani pe care i-au prevăzut pentru consultanța proiectelor prin Planul de Redresare.

Potrivit legii, moțiunea împotriva ministrului #ZERO Cristian Ghinea a trecut! 139 de parlamentari au votat pentru schimbarea ministrului #ZERO, alți 126 manifestându-și suportul necondiționat pentru cel la mâna căruia se află miliardele care nu-i mai lasă să doarmă noaptea!

Ca să nu piardă accesul la sacul cu bani, parlamentarii puterii s-au apucat să adune și voturile de pe tablete, deși o astfel de procedură este valabilă doar în cazul actelor normative. Asta înseamnă că votul de astăzi a fost #fraudat.

Cei care le puteau da o mână de ajutor nu puteau fi decât PNL-iștii. Ce-i drept, liberalii au și stofă în numărarea voturilor: au luat lecții de la fosta lor colegă, Roberta Anastase. Doar PNL-ul de azi e PDL-ul de ieri’’, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

 


Distribuie articolul