Distribuie articolul

Centru de Vaccinare… în incinta Parcului Industrial de la Moreni! Facilitatea a fost creată de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița care, la cererea agenților economici din Parcul Industrial, s-a implicat  în mod direct în  materializarea acestui proiect care a devenit operațional chiar de la sfârșitul acestei săptămâni.

,,Cei  900 de oameni care lucrează în incinta Parcului Industrial de la Moreni au posibilitatea să se vaccineze împotriva COVID-19 chiar la locul de muncă!

Am răspuns astfel apelului făcut de administratorii firmelor care își desfășoară activitatea în Parc și am înființat un centru de vaccinare care va fi funcționa de fiecare dată când se solicită acest lucru.

De asemenea, le mulțumesc cadrelor medicale care vor asigura imunizarea angajaților din Parc’’, a declarat președintele CJD, Cornel Ștefan. Acesta a fost însoțit la deschiderea centrului de vaccinare din incinta Parcului Industrial Moreni de vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, de administratorul public al județului, Cristian Avanu și de secretarul județului Dănuț Nicolae Popa Stănescu.

 


Distribuie articolul