Daniel Blaga, deputat USR PLUS Dâmbovița: ,,Avem responsabilitatea de a nu uita’’

0
245

De Ziua Eroilor, celebrată odată cu Înălțarea Domnului, echipa USR PLUS Dâmbovița, în fruntea căreia s-a aflat deputatul Daniel Blaga, a cinstit memoria eroilor neamului, a celor care s-au jertfit pentru apărarea patriei! Prin jertfa lor, eroii au contribuit la afirmarea demnității poporului român, exprimată în dobândirea independenței, apărarea libertății și realizarea unității statului roman.

,,Avem responsabilitatea de a nu uita. E minimul de respect pe care îl putem arăta celor căzuți și un semn de recunoștință spre a le cinsti memoria și sacrificiul. Ziua Eroilor, celebrată odată cu Înălțarea Domnului, reprezintă o sumă de momente cu o profundă semnificație spirituală pentru foarte mulți dintre noi.

Pentru mine, astăzi, un privilegiu de a le aduce un omagiu de asemenea. Jertfa celor care, cu mult altruism, au ales să se sacrifice pentru libertatea acestor generații, pentru democrație, ne inspiră și ne obligă. Să fim mai buni. Să fim recunoscători. Să continuăm să apărăm și să menținem viu, cu altruism, integritatea și spiritul democratic al României’’ a transmis deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here