Distribuie articolul

,,Fiecare consilier local sau județean ar trebui să reprezinte vocea comunității sale, făcând-o pe aceasta auzită și ascultată în cadrul fiecărei ședințe de CL sau CJ’’. Este ceea ce își dorește deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga care spune că  tocmai de aceea, transparența e atât de importantă. ,,La urma urmei, administrația e despre a servi intereselor cetățenilor pe care îi reprezentăm, iar acest lucru ar trebui să înceapă cu oportunitatea acestora de a fi informați. De fiecare dată!

Mă întristează astfel avizul nefavorabil primit de către acest proiect în Comisia pentru Administrația Publică (din care fac și eu parte), mai ales pentru că această inițiativă primise susținerea Guvernului, beneficiind de asemenea anterior de avize favorabile atât de la Consiliul Legislativ, cât și de la Consiliul Economic și Social.

Am vorbi astfel de un mare pas în spate pe care România l-ar face din punctul de vedere al transparenței, un pas în spate care ar întări neîncrederea oamenilor buni față de scena politică. O încredere și așa șubredă. Nu-mi rămâne decât să sper că votul din Plenul Camerei Deputaților va fi unul pentru deschidere și onestitate. Eu unul voi vota la vedere pentru transparență. Așa cum ar trebui să fie firesc’’, a punctat parlamentarul dâmbovițean  USR PLUS, Daniel Blaga.

 


Distribuie articolul