Deputatul Daniel Blaga: Despre proiectul fulger… „5000 de cărămizi pentru Teatrul Grivița”

0
358

„Cele mai importante lucruri în viață sunt cele pe care le faci, nu cele pe care le ai.” – Chris Simion-Mercurian

,,O mână de artiști au un vis. Să ridice independent, de la 0, după mai bine de 7 decenii, un teatru. „Grivița 53” e un proiect pe care tare puțini oameni ar fi avut puterea să-l demareze, din cauza costurilor estimate la 2 milioane de Euro, dar și  din cauza tuturor obstacolelor inerente.

Chris Simion-Mercurian e însă un astfel de om. Zilele acestea, alături de întreaga echipă, Chris a venit în Parlament, lansând un proiect fulger, „5000 de cărămizi pentru Teatrul Grivița”, amintindu-ne că împreună putem ridica ziduri care să ne unească, nu să ne despartă. Și că visurile devin realitate atunci când comunitatea e implicată.

Mă bucur că am avut privilegiul de a deveni un „ctitor” al unui teatru care, sunt convins, va dăinui mult timp de acum încolo. Și că am avut ocazia de a întâlni astfel de oameni minunați, care, cu altruism, contribuie la arta și cultura de azi și de mâine.

Puteți deveni și voi ctitori, donând o cărămidă, aici: https://www.grivita53.ro/caramizi-cu-cardul/’’, este îndemnul pe care deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga îl adresează celor interesați de materializarea acestui proiect.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here