Distribuie articolul

În perioada 5-6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile desfășurate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și a infracțiunilor, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Pe parcursul celor 2 zile, polițiștii au fost solicitați să intervină la 74 de evenimente, dintre care 49 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 44 de infracțiuni, dintre care 28 contra persoanei și 10 contra patrimoniului.

De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii au legitimat 2.246 de persoane, au verificat 139 de societăți comerciale și au controlat 220 de mijloace de transport persoane.

Totodată, polițiștii au organizat acțiuni pentru creștere gradului de siguranță în trafic, iar ca măsură complementară au reținut 32 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, forțele de ordine au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.500 de lei.

În continuare, forțele de ordine sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța cetățenilor.

 


Distribuie articolul