Distribuie articolul

Priveam, dimineață, o știre la un post de televiziune și l-am văzut pe maestrul Victor Rebengiuc vorbind despre vaccin. Și spunea așa: “Ce conține vaccinul? Pentru mine conține siguranță, siguranța că pot ieși în lume fără mască, că pot participa la spectacole, că pot merge la mall să îmi cumpăr ce am nevoie. Înseamnă speranță, speranța că voi putea fi cu familia mea, fără probleme, fără pericol. Așa că, sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze! Este cel mai bun lucru pe care să îl faci, care să ne scoată din această nenorocire, din această nesiguranță, din această teamă pe care o trăim în permanență. Așa că, sfătuiesc pe toată lumea, vaccinați-vă! E cel mai bun lucru pe care îl puteți face!”

Și tot în această dimineață am ajuns în comuna Dărmănești, acolo unde m-am alăturat caravanei de vaccinare organizată de cunoscutul medic Romeo Floricică-Voicu, consilier USR PLUS Dărmănești. Timp de două zile, între 5 și 6 iunie, începând cu 9 dimineața și până seara, domnul doctor, alături de echipa sa, cu voluntari inimoși, merg în satele din Vlădeni și Dărmănești pentru a îi imuniza pe cei care au înțeles cât de important este vaccinul. Specialiștii folosesc serul Pfizer, iar pentru vaccinare nu aveți nevoie de programare. Primările Vlădeni și Dărmănești au pus la dispoziție pentru acest eveniment locațiile, unde oamenii sunt așteptați pentru a fi vaccinați.

În plus, toți cei care se vaccinează week-end-ul acesta au șanse mari să se aleagă și cu premii consistente, oferite de Grupul de firme SOCERAM Doiceşti, printre care două autoturisme Dacia Logan sau 100 de televizoare inteligente și combine frigorifice. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect important! Rămân la convingerea că mai presus de orice sănătatea tuturor este cea care contează cu adevărat, iar vaccinarea rămâne singura soluție pentru a pune capăt pandemiei cât mai curând. Împreună învingem pandemia!

Daniel Blaga, deputat USR PLUS Dâmbovița

 

 

 

 


Distribuie articolul